Over ons

Wij zijn
Stichting Leven met Lyme

Stichting Leven met Lyme is opgericht door Jill Frederiks. Zelf sinds 2013 Lyme-patiënte. Door te late diagnose en inadequate behandeling is de Ziekte van Lyme bij Jill chronisch geworden. Als ervaringsdeskundige wil zij haar ervaringen en kennis delen met andere jongeren die de Ziekte van Lyme hebben. Door fondsenwerving maakt zij het mogelijk dat jongeren eerder en beter behandeld kunnen worden.
Image
Image

Wij
hebben een
Missie

Onze missie is het bevorderen en stroomlijnen van goede informatievoorziening rond de Ziekte van Lyme, het opzetten van voorlichtingsprogramma's hiervoor en deze naar buiten brengen in grotere en kleinere setting. Door onkennis en onkunde blijven veel chronische Lyme-patiënten te lang onbehandeld en hebben daardoor geen enkele levenskwaliteit of levensvreugde meer. Dit moet veranderen.

Word een Lyme-Buddy!

Wil je je inzetten voor een chronische Lyme-patiënt ? Geef je op als Lyme-Buddy, je mag uiteraard ook financieel steunen, maar we zoeken ook buddy's die af en toe bij een Lyme-patiënt op bezoek gaan, even aandacht, een lach en een traan, misschien een boodschapje of even naar buiten.
levenmetlyme-logo-def.jpg

Koraalzwam 81
2403 SR Alphen a.d. Rijn
Zuid-Holland
Nederland

Follow Us

Copyright © Leven met Lyme 2021

Search